AmmetjensteTæven har lidt eller ingen mælk

Det hænder at man tæven pludselig ikke har har nok mælk eller måske slet ingen mælk til sine små. I sådan et tilfælde kan man give de små hvalpe modermælks erstatning. Det skal være beregnet til hvalpe og kan købes hos dyrehandleren. Der er dog en hage ved det det koster en del, og det er et meget stort arbejde, faktisk skal man fodre en gang i timen også om natten.

Der er en løsning hvis man er heldig

Hvis man er heldig kan man finde en anden tæve der ligger med hvalpe og som har overskud til at tage nogle ekstra hvalpe til sig. Hvis det er muligt er det bedst hvis det kan passes ind med at den mor der skal hvalpene til sig får dem samme dag som hun føder. Det er så rigtig smart at smørre pleje hvalpene ind i foster vand fordi at det får hende til at tro at det er hendes egne så.

De skal selvfølgelig passe sammen

Husk dog at størrelsen skal passe til den race hun ligger med, det er jo ikke smart at sætte nogle schæfer hundened til en lille chihuahua. Alders forskellen må heller ikke være for stor da pleje børnene hvis de er for gamle let kan skubbe de små nye fra deres mor.

Læs også denne side hvis du er i denne uheldige situation ammemor

Links

Der findes en side på nettet hvor der formidles ammetjeneste på denne side finder man også gode råd.du kan kommetil siden ved at klikke her på dette link http://www.123hjemmeside.dk/fambach

Amme service er en dansk side hvor du kan finde en amme, eller måske har din tæve kun fået få hvalpe, og kan tage et par stykker til. http://showdogs.dk/amme_service.htm