Efterlysnig / advarsler

Maxi er en chihuahua på 2 år og 4 måneder, som er blevet stjålet fra hans hjem d. 6.12.2010 lidt uden for Roskilde ( Gevninge) imellem kl. 14 og 16.30.

Tyven er brudt ind af soveværelsesvinduet og det eneste der er taget fra huset er Maxi, selv om der både lå kontanter og var andre dyre genstande i huset.

Ejeren fortæller :
Kl ca. 16:30 d. 6-12-2010 lidt udenfor Roskilde, kommer jeg hjem. Der er noget galt, alt for stille, tænker hvor er hunden? min ven Manne har været og storhygge et par dage, og er gået ca. kl 14:00, griber straks fonen, men lille Maxi havde stået trofast i gangen og kigget bedrøvet på ham da han låste døren. Jeg tænker han må være blevet syg, måske er han død? Leder panisk hele huset igennem men ingen Maxi nogen steder. Går ud til de 4 nærmeste nabohuse, han er jo lille og kunne være smuttet ud, men de har heller ik set ham. Jeg går tilbage og ringer til Manne igen, er ved at være i panik, tænker på min datter Sille på 10 År, hun elsker Maxi overalt på jorden, men Manne er slet ik i tvivl Maxi stod der, da han gik. Mens jeg har manne i røret hører jeg persiennen inden i soveværelset, og min værste frygt bliver bragt til virkelighed! Vinduet i soveværelset er smadret og Maxi er Stjålet! Der er dyre ting overalt, der ligger 4000 kr. lige inden i stuen på brændeovnen, men det eneste der mangler er Maxi! Ejer udlover en dusør på 25000 kr for at få hunden hjem og yderlige 25000 kr. for personen der har gjort det.
HJÆLP et familiemedlem er kidnappet!
Henv. til ejer kan ske på mobil eller mail:
mob: 26 70 64 54 eller email jfr@thrusty.dk