Hundepensioner

Skal du på ferie og kan din hunde ikke komme med, er løsningen måske en hundepension. På en hunde pension passer de hunden mens du er på ferie eller, du skal andet hvor hunden ikke kan komme med. Der findes en del hundepensioner rundt om i landet og de har mange forskellige services at tilbyde.

Hvilken pension skal man vælge

En god ide er at tage ud og besøge den pension man kunne tænke sig at sætte hunden i. Spørg om der er en dyrlæge knyttet til pensionen. Kik på forholdene og bed om at få lov til at se burene og løbegårdene hvor hunden skal gå. Hvis du er i tvivl om at du vil lade din hund passe under de forhold du ser, så find hellere en anden pension.

Foder / medicin

Mange hunde kan ikke tåle at skifte foder så spørg om det er muligt at du selv medbringer det foder hunden er vant til at få.

Bruger hunden medicin skal pensionen være villig til at forsætte med at give hunden denne mens den opholder sig der.

Vaccination

Da en hundepension er et sted hvor der i perioder opholder sig mange hunde på samme sted er der stor risiko for spredning af sygdomme. Det er der for et krav at hunden er Vaccineret ved amkomsten. Den skal Vaccineres mindst 10 dage før eller det må højst være et år siden den blev vaccineret sidst. Du skal derfor have en gyldig vaccinationsattest med når du aflevere hunden.

Lopper

Hunden skal være loppefri. Sørg for at hunden får en forbyggende loppekur inden opholdet. Læs mere om lopper her

Links til hundeprnsioner

http://www.hundepension-dk.com/