LINKS til
Hundepensioner

Tilbage til linksiden

KARINS HUNDEPENSION

Hos Karins Hundepension passer vi din hund, som var det vores egen. Vi søger for at give "din bedste ven" et godt og kærligt ophold, i sikre og trygge rammer.
http://karins-hundepension.dk

Danske-dyreinternater.dk

På Danske-Dyreinternater.dk finder du en oversigt over alle hundepensioner i Danmark. Oversigten er opdelt efter landets regioner.
Danske-dyreinternater.dk

Hundehotel D´ogleterre

Den nyeste hundepension i Hadsten med særlig omsorg for din bedste ven. Sofa i værelserne, 3 daglige gåture, aldrig mere end 3 værelser bookede af gangen. Alle værelser er 10,7 kvm. Jeg er uddannet hundetræner og passer selv hundene. Gulvvarme. Nyt og lækkert.
www.dogleterre.com/

Domus Canis hundepension

Vi tilbyder ud over pension og dagpleje også hvalpe- og lydighedskurser samt hundesvømning med eller uden instruktør. Herudover kan aftales ophold med henblik på ændring af hundens uønskede adfærd, problemløsning eller ophold med specialtræning.
www.domus-canis.dk

Privat Hundepasning

Er du ked af at efterlade din elskede hund på en pension eller hos mennesker som ikke har den samme tid og lyst som du?
Privat hundepasning er en service for dig og din hund. Jeg passer din hund, som var det min egen hund. Jeg er ikke en erstatning for dig, blot et supliment for din hund, når den ikke er hos dig

www.123hjemmeside.dk/hundepasseren

DyreHotellet

DyreHotellet er beligende på Fyn. Vi gør alt for at de dyr vi passer får det bedste ud af opholdet. læs alt om det på vores side. www.dyrehotellet.dk/

PENSION - MASSAGE - SVØMNING

SPRINGBJERGLUND DYREPENSION

v/Annette Laursen Hærvejen 20, 7183 Randbøl Tlf: 75 88 31 23 Fax.: 75 88 41 23 Mobil: 21 75 98 48 eller 40 61 25 20 E-mail: dyrepension@mail.dk
http://www.dyrepension.com/

Vorre Hundecenter

Hundepensionen er indrettet med indvendige bokse med gulvvarme og sove-/hvilebrikse samt udvendige løbegårde. Alle hunde luftes to gange dagligt.
Pensionen modtager alle racer, såfremt disse er sunde og raske, samt regelmæssig vaccinerede mod hundesyge og parvo virus.
Alle funktioner og opgaver udføres kun af faguddannet personale.
Adresse: Vorre Hundecenter
Krajbjergvej 10
8541 Skødstrup
Telefon: 86 99 31 19
Fax: 86 99 31 71
http://www.vorre-hundecenter.dk/

Det lille hunde Hotel!

Et ophold for hunden med optimale forhold og oplevelser. ring på tlf. 41281957
Eller kig ind på www.hundepension.skysite.dk