Hundeskove

I en hundeskov kan din hund færdes uden snor men dog kun i ledsagelse af ejeren, som skal have fuld kontrol over hunden.

Hvis du er i tvivl om din hunds lydighed, skal den være i snor også i en hundeskov.
ANSVAR EFTER HUNDELOVEN GÆLDER OGSÅ I EN HUNDESKOV. Uden snor, men under kontrol og ansvar ! Vis hensyn ! Skovene skal være til glæde for alle, dermed også vilde dyr og mennesker. Mange børn og voksne er bange for hunde.
Skovgæster skal kunne færdes i skoven uden at blive overrumblet af en løs hund. Der er årligt mange eksempler på at hunde bider folk. Nogle fugle har rede på jorden eller i buskadser. En løs hund kan resultere i, at reden opgives Lugten af en hund kan betyde at f.eks. rådyr ikke tør vende til bage til græsningsstederne eller til deres lam hvilket kan medføre at dyret i værste fald kan sulte ihel. Når råvildt er utrygt eller stresset, har det ikke tid til at spise og bruger en masse energi på at løbe. Der er mange eksempler på, at hunde har skambidt råvildt.

HUSK !

Alle hunde også de ellers fredelige og afrettede har jagt instinkt.

Hvor ligger hundeskovene ?

Som regel ligger hundeskovene ved tæt bebyggede byområder, hvor det ofte er svært at finde et sted hvor man kan slippe hunden løs. På denne side er lavet en stor og overskuelig oversigt over samtlige hundeskove i Danmark, så man kan finde den allernærmeste hundeskov, uanset hvor man befinder sig. Hertil også en app, som gør det endnu mere tilgængeligt.
hundeskove.dk