HvalpekursusHvad er et hvalpekursus

Et hvalpekursus er for dig der har fået en hvalp. Du vil lære at samarbejde med din hund og lære den de mest almindelige dagligdags ting så som sit og dæk, Komme når du kalder på den, gå ved din side, samt nogle gode ideer til hvordan du kan aktivere din hund.
Hvalpen vil allerede fra starten blive socialiseret så den lærer at omgåes andre hunde og mennesker, hvilket er meget vigtigt for hunden.
For at få det bedste resultat ud af et hvalpekursus er det vigtigt at du selv arejder med din hund hjemme, når du ikke er på kursus med den. Den tid du bruger på hvalpekurset vil både du og din hund få glæde af mange år frem i tiden. Et hvalpekursus varer typiskt ca. 12 lektioner

Hvor finder jeg et hvalpekursus

Hvalpekursus afholdes af de forskellige hundeklubber rundt om i landet. Der er stor chance for at man kan finde et kursus, man kan melde sig på, tæt på der hvor man bor. En rigtig nem måde at finde et kursus er at google "hvalpekursus Århus" eller hvor man nu bor.

Hvornår kan man tilmelde sig

Hvalpekurserne er typisk for hvalpe i alderen 2- 6 måneder, men ring og forhør dig. Hvalpehold starter løbende, men tilmeld dig i god tid, allerede inden du får hvalpen hjem, da der kan være ventetid.