Link til kennelsider

Her kan din kennelside komme ind. Alle kennelsider er velkommen, uanset hunderace.
Alt du skal gøre er at sende en mail med linket til din side og en kort beskrivelse
af hvad din kennel. 

Du kan  få dit logo på sammen med linket hvis du til gengæld linker til os.
Du kan finde vores logo på denne side logo
.


skriv lidt om din side og kennel på mailen her

Du finder links til

hundeklubber

private sider

På disse sider.

Bemærk !
Selv om vi linker til div. hunde sider skal det ikke tages som en anbefaling.
Alle der tænker på at købe en hund/hvalp skal holde øjne og ører åbne og bruge sin sunde fornuft...
Læs evt. køb af hvalp inden du vælger en kennel ud.

HOWART

RACE KENNEL KENNEL
AMERICAN STAFFORD TERRIER
AUSTRALIAN SHEPHERD

Kennel Painted Magic

Lille, hyggelig kennel med Australian Shepherd. Jeg sætter en ære i at avle på mentalt og fysisk sunde hunde, ligesom sundheden på dels vore hunde, men også racen som helhed, er noget som optager mig meget. Kig ind på min store hjemmeside som indeholder info om mine holdninger, hundene, Aussien, køb af hvalp og meget mere.
http://www.paintedmagic.dk
AUSTRALIAN SILKY TERRIER Vi har et lille men seriøst hobbyopdræt af AUSTRALIAN SILKY TERRIER – hunden som ikke fælder. Vore hunde er familiehunde, og både de voksne hunde og hvalpene opholder sig hele tiden i huset sammen med os. Vor kennel er den mest vindende i Danmark, og vi benytter fortrinsvis udenlandske avlshanner for at sikre nyt blod til landet. Medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Terrier Klub samt Svenska Silky Terrier Ringen. Vi har gennemgået DKK’s opdrætteruddannelse. Læs mere om racestandard, hundenes resultater, kommende hvalpe og meget mere, og se vort fotogalleri på: www.silky-terrier.dk

Kennel Chacill-Silkys


En hunderace der både er allergi venlig og en alle tiders familiehund. Vi har et lille men seriøst hobbyopdræt, hvor nærhed er i højsædet. Vores hunde er familiehunde og opholder sig hele tiden i huset sammen med os. Vores kennel er medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Terrier Klub.
Se mere om vores hunde på www.chacill-silky.dk
ALASKAN MALAMUTE

Kennel Amuloga Alaskan Malamute

Hygge opdræt af alaskan Malamutes vi bruger vores hunde tiil træk,lydighed,udstilling men aller mest som familie hunde se vores side for mere info eller ring for en hunde snak.
www.amuloga.dk/
AMERIKANSKE COCKER SPANIELS

KENNEL BANG-COCK & KENNEL TRUE HARMONY

Lille seriøst familieopdræt af sorte og buff (gyldne) Amerikanske Cocker Spaniels
www.dejlige-hunde.dk

Kennel Danas American´s

Amerikansk cocker spaniel.
Lille seriøst opdræt, hvor alle hunde er familiehunde og dermed med i alle dagens gøremål. Hvalpene er DKK stambogsførte og opholder sig sammen med to og firbenede rundt om i huset og bliver dermed præget på bedste vis. Læs mere på vores hjemmeside om denne, for os skønne race.
http://www.amerikansk-cocker.dk/

Kennel Sankie

Kennel Sankie er en af Danmarks første kenneler med opdræt af Amerikanske Cocker Spaniels. Vi er et seriøst stueopdræt med fokus på kærlig prægning af vores hvalpe.
Se mere på www.sankie.dk

Kennel Frejasminde`s

Kennel Frejasminde`s er et lille seriøst hobbyopdræt af Amerikansk Cocker Spaniel og Coton De Tulèar (Den lille bomuldshund fra Madagaskar).
Læs mere på min hjemmeside: www.frejasminde.dk/

Kennel Birkely

Kennel Birkely er en lille kennel i landlige omgivelser der opdrætter Amerikansk Cocker Spaniel. Vi lægger stor vægt på hundenes trivsel ,de lever sammen med os inde som ude, og er en del af familien. Vi opdrætter både udstillingshunde , hvoraf en del har opnået fine resultater i ind-og udlandet.Men ikke mindst er mange blevet højt elskede familie hunde. Besøg os på vores hjemmeside www.kennelbirkely.dk
BEAGLE's

BERNER SENNEN

BRETONS Kennel Gribskovens opdrætter Bretons. Det er et lille stueopdræt, som udelukkende avler på sunde og jagtduelige hunde. På hjemmesiden kan man læse om Bretonen, fortællinger om at få sin første jagthund, om ambitioner og om at nå sine mål, om bretons i frankrig og om vores egne hunde.
http://www.gribskovens.dk/
BICHON HAVANAIS
Lille, men seriøs kennel med racen Bichon Havanais - sød , kærlig. legesyg og en god familie hund, også hvor der er børn- Hvalpe haves lejlighedsvis
http://www.nicondoes.palsgreen.dk/

Bichon Havanais, en hunderace der både er allergi venlig og en alle tiders familiehund. Havaniaseren er en lille klog, legesyg, lærenem og meget selskabelig hund. Kennel Miki Nanoq er opdrætter af Bichon Havanais racehunde. Vores Venice er nu parret med Apablo fra Frihedshåb.
http://www.mikinanoq.dk/

Jeg har et lille hobbyopdræt at Bichon Havanais hunde, som er en charmerende, allergi venlig og lærnem familiehund. Iøjeblikket har jeg to tæver Silke og Josie.
http://www.canino.dk/

kennel-torshoj

Vi er en lille kennel med stue opdræt af Bichon Frisé. Vi opdrætter kun på hobbyplan. Vores hunde er familiehunde og er en naturlig del af familien, ligesom hvalpene selvfølgelig også bliver det i de 8 uger de bor hos os. Vi foretrækker derfor familier - med tid og overskud - da dette er nødvendigt, når familien udvides med en lille pelshund.

Vi er beliggende i Hasselager syd for Århus. Læs mere på vore hjemmeside: www.kennel-torshoj.dk
info@kennel-torshoj.dk
Tlf. 51 22 93 75
BICHON FRISE'

Bichon StarsKendetegnet ved denne fantastiske allergivenlige familie hund, de er altid meget glade, de elsker børn og andre dyr, det er afgjort en selskabshund... Jeg bestræber mig på at de få hvalpe jeg opdrætter er smukke, racetypiske, sunde og raske familiehunde, som udgangspunkt er mine hunde patella luxation undersøgt og øjenlyst. Det er en meget lærenem race, med en fantastisk udstråling !!vores hunde er en integreret del af familien og det vil de hvalpe jeg har, også være !! de vil være godt socialiseret og vant til at blive børstet /klippet og klippe negle ect ... Har gennemgået DKK Opdrætter uddannelse og følger de etiske anbefalinger fra Dansk Kennel Klub " DKK / FCISå hvis i har tiden til en hvalp er i velkommen til at kontakte mig ...

www.Bichonstars.dk

Jeg bor i Østjylland, DK. kontakt. bichonstars@hotmail.dk Mobil 60 84 37 38

BORDER COLLIERSeriøst opdræt af Border Collier til bl.a. lydighed, agility, hyrdning og avl, med vægt lagt på temperament og samarbejdsevne med respekt for racens oprindelige funktion som hyrdehund. Hvalpe haves lejlighedsvis
http://www.solfari.dk/

BORDER TERRIER

BORZOI

BULLMASTIFF

Kennel Bullyranch

Vores kennel bestræber sig på, at opdrætte sunde bullmastiffer med god mentalitet. Hundene bor i huset sammen med os, og er ikke kun en hobby men blevet en hel livsstil for os. Vores hvalpe er med DKK stamtavle, vant til børn og andre hunde.

www.bullyranch.com
BULL TERRIER

Kennel Bullistic´s - Opdræt af Bull Terriere

Kennel Bullistic´s er registreret som kennel under DKK/FCI. Vi er seriøse opdrættere af Bull Terriere efter sundhedstestede og præmierede forældredyr. Vores tæve Frümer´s Dolly Dancer (Coco) er dansk champion. Vores hanhund, Breslau´s Drummer Boy, er Dansk Junior Vinder og Dansk Vinder ´12, og stærkt på vej mod at blive dansk champion i efteråret ´13 og international champion i foråret ´14.
Vores hunde er primært familiehunde og sekundært udstillingshunde, og har begge et rigtig godt temperament.
Har du lyst til at vide mere om Bull Terrieren generelt og vores kennel kan du kikke forbi www.bullistic´s.dk

BELGISK HYRDEHUND

LAKENOIS


Belgisk Hyrdehund Laekenois. Den mest
sjældne af de 4 varianter, nemlig den ruhårede.
En side med masser af billeder, links, m.m. En
fremragende familie- og brugshund.

http://www.sunreds.dk/
BOXER Seriøst opdræt af boxere. Kig forbi og se vores dejlige boxere. Vi tilbyder jævnligt boxerhvalpe efter sunde forældre. se mere på: www.boxerkennel.dk

BOERBOELS

CANE CORSO
Velkommen til kennel "Angelo Del Guardiano". opdræt af blå/brindle, sorte og faumetino Cane Corso, efter den originale Italienske standart.. Hos os følges udseende og en perfekt psyke, samt fine arbejdsevner hånd i hånd. Indehaver af skandinaviens mest vindende cane corsi, på Internationalt plan.
http://www.123hjemmeside.dk/del-angelo-canecorso/5837721
CHIHUAHUA

Denne side er om verdens
mindste hunderace nemlig
Chihuahua'en

Se billeder af mine hvalpe og lær noget om Chihuahuaen
http://www.minimochihuahua.dk
Chihuahua. Vi er et kærligt stueopdræt af racen Chihuahua korthåret og langhåret. Vi bestræber os på at opdrætte gode og sunde hvalpe med en god psyke.
http://www.chihuahuaofmexi.dk/

el-paschinos-chihuahuas

Chihuahua opdrætter har at gøre nogle høje typefuldt Chihuahua hvalp. Vi er en tysk kennel. www.el-paschinos-chihuahuas.de

CAVALIER KING CHARLES SPANIEL
Et lille hobbyopdræt af Cavalier King Charles Spaniel. Beskrivelse af racen, og hvordan det er at have en Cavalier.
http://www.amazingcavalier.dk/

Kennel Joy de Vie


Opdræt af hunderacen Cavalier King Charles Spaniel
-avl med hjertet og hjernen
Joy de Vie er et lille, hyggeligt og seriøst stueopdræt, hvor sundhed, temperament og prægning er i fokus. Jeg opdrætter gennem Dansk Kennel Klub og er ligeledes medlem af Cavalierklubben. Indehaver: Karina Angela Jensen 7000 Fredericia Tlf: 2622 5032

www.kennel-joydevie.dk

COCKER SPANIEL ENGELSK En familie Kennel
Vi er en lille seriøs Kennel som avler Engelsk Cocker Spaniel, vi avler kun på HD frie og øjenlyste hunde. Vi har leglighedsvis hvalpe til salg i mange farver. Tag et kik på vores hjemmeside www.kennel-hemo.dk og se vores dejlige hunde.
www.kennel-hemo.dk
mail: hemoscocker@gmail.com

Helena Mobil: +45 20 16 71 72 Mona 51 50 98 42
COLLIE

Kennel Nitopets Collies

Seriøst stueopdræt af collies i alle 3 farver, og har lejlighedsvis hvalpe tilsalg. Vores hvalpe vokser op i vores stue, og er vant til børn og katte. Hvalpene sælges med DKK stamtavle, garanti, og startpakke.
http://skysite.dk/nitopetscollies/

Kennel Krauholt

Vores side omhandler vores hunde af racerne Basset Fauve de Bretagne, Polski Owczarek Nizinny og Border-Collie, samt noget om Lydigheds træning, schweissspor, agility og hyrdearbejde.
http://www.krauholt.dk/


Opdræt af Collies
www.woodlandcollies.dk/

Kennel Cool Design Collies

Lille stueopdræt af Langhårs collies. Lejlighedsvis hvalpe til salg som vokser op i stuen. Hvalpene sælges med DKK stamtavle og garanti.
Cool Design
The Future Of Today!!
Rough Collies & Web design
http://home1.stofanet.dk/cool-design/


Blak's Collier er en lille ny startet stueopdræt af langhåret collier. Hvalpene bliver solgt med DKK stamtavle og en lille startpakke. Vores hvalpe vil vokser op i vores stue, og er vant til katte og børn samt andre hunde.

http://blakcollie.gominisite.dk/
CHOW-CHOW

Kennel Ba-Tongs

Min hjemmeside indeholder faks omkring min kennel, som hedder Ba-tong´s. jeg er opdrætter af chow chow. På min hjemmeside, kan man se, hvor jeg bor, hvordan mine hunde ser ud, hvornår jeg har hvalpe, hvordan mine hunde klarer sig på udstilling osv.
http://www.123hjemmeside.dk/batongs

CHINESE CRESTED

(HÅRLØS)

Kennel Caprioso 

Opdræt af Chinese Crested / Powder Puff

Danmarks ældste og mest vindende kineser kennel.
kik på min hjemmeside

http://www.caprioso.private.dk/ 

KENNEL MISELLA

Et lille opdræt af Chinese crested / Powder puff og Shih-tzu, hvor jeg sætter hundene i centrum. Jeg har lejlighedsvis hvalpe, der alle har et godt, legesygt og harmonisk sind
http://www.123hjemmeside.dk/kennelmisella

Vi er et seriøst lille stueopdræt af den søde og sjove Chinese Crested dog, vi kontaktede opdrættere i hele verden og valgte til sidst vores lille Jaffa som er en Powder Puff (de findes som hårløs og langhåret (Powder Puff)) kig ind på vores hjemmeside, Velkommen:-)
www.chinese-crested.dk/

Kennel Hottie Tots v/Louise Jepsen

Seriøst stueopdræt af Chinese crested også kaldet kinesiske hårløse. Hos os bor hundene i hele huset og vi ”bruger” vores hunde til både udstilling, agility og som helt almindelig familie hund.
Vores avlshunde bliver testet for flere ting inden de bliver brugt i avlen.
Se meget mere om dette og alt muligt andet om vores skønne hunde på www.hottietots.dk
COTON DE TULEAR

Coton Dream´s.

Et lille kennel med hobbyopdræt af Coton de tulear.
Mine hunde bor inde i huset med os som et familiemedlem.
Min målsætning er at lave sunde og raske hvalpe.
www.kennel-coton-dreams.dk/

Kennel Netesminde´s

Jeg er netop startet op med opdræt af Coton de Tuléar, også kendt som Bomuldshunden. Lige nu har jeg kun én tæve, men jeg forventer hvalpe i april 2006, og herefter vil jeg købe nogle nye tæver. Mit opdræt er ikke den gængse kennel-opdræt med masser af hunde. Hundene vil være i mit hjem og være en naturlig del af husstanden. Som det er nu med kun en hund, har jeg hente altid med i byen.
http://www.kennel-netesminde.dk/


Kennel Bomuldshunden. Hobbyopdræt af Coton de Tuléar. Vi har egen erfaring med astma/allergi og denne allergivenlige race.

www.bomuldshunden.dk/

Kennel Lacy Mandie

Lille opdræt af Coton De Tulear . selskabs/familiehunde 1 han 3 tæver... Arnold-Blondie-Sigi-Jollie
www.lacy-mandie.dk

Vores lille kennel består af 3 dejlige Coton de Tuléar tæver. Det er 3 generationer, og både datter, mor og mormor trives fint sammen. Vi har kun hvalpe ca 1 gang om året, da vores kennel er på ren hobby plan. Vores hunde er hyggehunde og er med os over alt. Vi har udgivet en bog om racen, det er den første danske bog om denne dejlige bomuldshund.
www.kennel-dyssehoj.dk
http://www.cotonbogen.dk

Kennel Lynge er et hobbyopdræt af Coton de tuléar. Vores hunde lever som en del af familien og er vores små stjerner.
http://www.kennel-lynge.dk/

Vi er en mindre familie-kennel med 2 Coton de Tulear hunde.

www.cotonzone.dk/

vi er en lille køkken kennel nær ved Århus. Vi har 2 hunde en tæve Bina og en han hund Bastian.Vores familie består af 2 voksen og 2 teenager børn. Se mere på vores hjemmeside. www.123hjemmeside.dk/kennel-3B
Kennel Markmøller´s

Vi er en lille kennel, med hobbyopdræt af Coton de Tulear. En lille charmerende allergivenlig familiehund. Vi har selv erfaring med allergi, som varr årsag til vores valg af cotonen Vores mål for opdræt er sunde, raske og harmoniske familiehunde. På vores hjemmeside kan du læse om vores kennel og vores erfaring med allergi og hvad den skønne race står for. www.markmøller.dk

Kennel-gjedbo

Et lille seriøst stueopdræt af racerne Coton de Tulear og Cavalier King Charles Spaniel. Jeg går meget op i at avle fysisk sunde og mentalt stærke hunde. Jeg vælger købere, som kan give hvalpen en god og tryg opvækst. www.kennel-gjedbo.dk
CURLY COATED RETRIEVER

Kennel Pounamus

Vi har et lille opdræt med et stort ansvar for Curly Coated Retrievere til jagt, hundesport, udstilling og som familiehund.
http://www.pounamus.dk/

Kennel Lilholm’s

Hobbyopdræt af Curly Coated Retrievere I kan læse meget mere om Curly Coated Retriever og hvem jeg er på
www.kennel-lilholm.dk
DALMATINER

Kennel Friheden

Vi har haft dalmatinere siden 1987 og har i perioden lejlighedsvis haft hvalpe. Hvalpene vokser op i vore stuer med tæt kontakt til mennesker, og vi forsøger at gøre vort allerbedste for at hvalpe herfra bliver velfungerende familiehunde. Hvalpene stambogføres i DKK og er efter de bedste skandinaviske avlslinier. Se mere på vores hjemmeside: www.dalmatin.dk

kennel Memory Dalsjø.

Seriøst opdræt af Dalmatiner siden 1984, Vores hvalpe bor i vores stuer, hvor de bliver præget af mennesker og andre hunde. Hvalpene bliver hørertestet, Chipmærket, vaccineret og der følger sundhedsattest, samt Dansk Kennel Klub stambog med.
Kik ind på vores hjemmeside www.dalsjo.net


Kennel Dallise
Lille seriøst opdræt af dalmatinere. Kun 1 avlstæve. Hunde og hvalpe bor i huset. Medlem ad Dansk Dalmatiner Klub og Dansk Kennel Klub. Mål: Racetypiske og sunde dalmatinere med et godt temperament. Besøg min hjemmeside www.dallise.dk og få meget mere at vide om mine hunde.

Kennel Petershave

Se TV-indslag om vores hvalpe til salg på www.lovingdots.dk . Forældrene er højt præmierede og med super familieminded temperament. Hvalpene bor i vores stue og kan frit rende ud i 5000 m2 stor indhegnet have. Hvalpene vokser op sammen med vores børn, renlighedstrænes og tilvendes bilkørsel og andre hunderacer. Vi har taget Dansk Kennelklubs opdrætteruddannelse og vejleder gerne i hvilken hund der passer bedst til din familie.
www.lovingdots.dk/
DANSK SVENSK GÅRDHUND

Kennel Bodilius

Kennel Bodilius er en seriøs kennel for Dansk Svensk Gaardhunde. Vi bor i landlige omgivelser i det sydvestlige jylland, og hundene er sammen med os i vores familie hele tiden. Vi lægger stor vægt i avlen på hundenes temperament og karakter, og vi sætter en ære i at opdrætte gode familiehunde. De får selvsagt også deres 1. præmier på udstillinger. Besøg vores hjemmeside www.kennel-bodilius.dk hvor der siden oprettelsen har været over 410.000 klik. Og kom endelig og besøg os, og se vore hunde, os, og omgivelserne. Sørg for at vælge en god kennel – besøg dem altid før valg af hvalp.
http://www.kennel-bodilius.dk/

KENNEL LUNA-LITH

OPDRÆT AF DANSK SVENSK GÅRDHUND
Kennel Luna-Lith er en lille familie kennel som driver ”køkkenopdræt” af Dansk/Svensk gårdhund.
http://www.luna-lith.com/

Kennel Danas American's

Opdræt af Dansk Svensk gårdhund Lille seriøst opdræt af denne lille charmerende, kloge og nemme familie hund. Se mere på: www.ds-gaardhund.dk
DVÆRGSCHNAUSERE

Kennel Qualifica

Lille familiebaseret kvalitetsopdræt af herlige 'dværgschnauzere i farven sort/sølv.
http://www.Qualifica.dk

Et lille stueopdræt af dværgschnauzer i farven Peber/Salt finder du hos kennelen Luckyblue. Vores hunde er i centrum og løber agility på konkurrenceplan. Træner lydighed og musejagt med dem. Dværgschnauzeren er allergivenlig (fælder ikke) lærenem - vagtsom - aktiv og en utrolig familiehund. Se hjemmeside
http://www.123hjemmeside.dk/Luckyblue/
DOGO ARGENTINO
We breed on small scale and take care that the puppys before they leave are socialized and get a good start
www.dogo-argentino.nu

dogo Argentino Kennel - De La Belleza Blanca

Welcome to our site about the DOGO ARGENTINO. If you are looking for pictures or information about the Dogo Argentino, you will find it on our website
www.delabellezablanca.be
ENGELSK TOY TERRIER

Kennel Narjana`s

Vi driver oppdrett av rasen Engelsk Toy Terrier i Norge. (Østfold/Fredrikstad) Vi jobber med god helse, godt temperament og flotte hunder.

http://narjana.wordpress.com/

FRANSKE / ENGELSKE

BULLDOGS

Franske og engelske bulldogs

Siden indeholder alt muligt der har med bulldogs
at gøre ! Meget informativ og anderledes!
Have a dog - Have a Bulldog!
Superdogs are made not born!.
http://www.charmingbulldogs.webbyen.dk

 

Qupios Engelsk Bulldogs

Kom og besøg vores søde bullier, avlshunde
importeret fra de førende opdrætter fra
Syd Afrika. Vi har masser af foto.

www.qupios.dk 

Kennel Snowpug

Er oppdretter av Mops og har Fransk Bulldog som er disponibel for avl.(Pugs in Northern Norway)
http://www.freewebs.com/snowpug/

A'La'Coccios

En seriøs opdrætter af fransk bulldog, nu på 10. år. Opdrætter sunde og racetypiske hunde, som lever inde i huset, og ikke i staldbygninger. Sundheden er i top efter 93 hvalpe der er lavet over ti år, er der kun 3 der har haft skavanker.

http://www.alacoccios.dk/

Kennel Febæk

Opdræt af Engelske bulldog & boxere.
http://magda.homepage.dk/
FLATCOATET RETRIVER

Kennel Black Liberty !

Vi er en lille kennel der opdrætter Flatcoated Retriver og Ruhåret Gravhunde.Vi har stueopdræt og hundene lever sammen med os. Vi har demikke i løbegårde. Når vi har hvalpe bor de i bryggerset og blivervant til hjemlige lyde, såsom vaskemaskine, støvsuger og musik.Vi bestræber os på fra starten at præge dem og at gøre dem renlige. www.black-liberty.dk
FT SPANIELS

Karup Kennel

En kennel med hundepension og opdræt af FT Spaniels samt beagle's
www.kennel-karup.dk
FOX TERRIER

Kennel Egelykke

Opdrætter af Glathåret Foxterrier - Smooth Foxterrier Se min hjemmeside om Galthåret Foxterrier - her finder du information om racen, vore udstillingsresultater, fotoalbum, links og meget andet godt
http://www.egelykkefox.dk/

Kennel FOXINGDANE

  • Seriøst opdræt af Glathåret Fox Terrier
  • Besøg vores hjemmeside med information og billeder www.foxingdanekennel.dk
  • Erfaring med denne dejlige race siden 1992
  • Medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Terrier Klub samt mange udenlandske klubber. Gennemgået DKK's Opdrætteruddannelse.
  • Opdrætter 1-2 kuld velsocialiserede og sunde hvalpe årligt som opvokser i huset sammen med os.
  • Uforpligtende besøg er meget velkommen ifølge aftale

www.foxingdanekennel.dk

KENNEL JEMA-SPOT

KENNEL JEMA-SPOT er den ældste kennel med opdræt af Glathåret foxterrier, Jeg har haft racen i rigtig mange år og i 1980 besluttede,, min mand og jeg, at vi ville lave et seriøst stykke avlsarbejde med glathåret foxterrier . Det har gennem de sidste 30 år givet resultat i rigtig mange gode resultater både på udstilling og til sport. Se min hjemmeside WWW.JEMA-SPOT.dk der kan du se billeder og læse om mine hunde.
Du er velkommen til at komme på besøg og se hundene, som aller er indehunde og velpræget. Ring og hør nærmere 20285408

GORDON SETTER

Kennel Troldmarkens

Opdræt af Gordon Setter til jagt og markprøver.
Læs om mine hunde, min opdræts
resultater, stamtavle, se galleriet m.m.

http://www.troldmarkens.dk/ 

 

Kennel Wøkk´s er en kennel med kvalitets opdræt af Gordon Setter til jagt, udstilling, prøver og som familiehunde.
Vi fik i Maj 2007 godkendt vores kennelmærke og forventer vores første kuld Gordon Setter hvalpe, medio November 2007.

Målet med vores opdræt er at avle gode all around hunde, derfor satser vi på at alle hunde/hvalpe der forlader kennelen, lever op til følgende:

  • De følger race standarten
  • De har top jagtinstinkt
  • De vil være let dresserbare
  • De har et godt sind

Kennelen fungerer som stue/køkken opdræt, hvor hvalpe og de voksne hunde bor inde i huset sammen med os.
www.woekks.dk
GRØNLANDSHUNDE
GOLDEN RETRIEVER

Kennel Gyldenpels

Gyldenpels er en lille kennel hvis ambition er at avle Golden Retrievere, der kan bruges til al slags hundesport: jagt, spor, lydighed, agility, etc. De skal være lette at dressere og kunne omgås andre hunde. Derudover skal de være glade for at arbejde - helst så meget, at de vælger dét frem for sofalivets glæder.

http://www.gyldenpels.dk/

Kennel BD-House

Opdræt af Golden Retriever. En lille kennel hvor vores hunde er en del af familien. Vi prioriterer sunde racetypiske hunde med godt temperament.Har gennemgået Dansk Kennelklubs Opdrætteruddannelse.
http://www.bd-house.dk/

Kennel Aishabie

Vi opdrætter racetypiske og sunde Golden Retrievere som familiehunde. Vores hvalpe vokser altid op sammen med familien og hele hundeflokken. Vi har aldrig mere end et kuld om året, og der er altid afsat tid til hvalpene, så de er godt socialiserede, når de rejser til deres nye hjem. Vi råfodrer alle vores hunde og selvfølgelig gælder dette også hvalpene. Vi ved derfor nøjagtigt, hvad hvalpene har fået og er sikre på, der ikke er tilsætningsstoffer af nogen art i deres kost. Hvorfor ikke få det bedste fra starten?
www.kennel-aishabie.dk/

Kennel-Grejsdalen

Vores lille** Goldenopdræt** er også vores hobby,hundene bliver dagligt aktiveret med forskellige trænings former .Lydighed og vildt træning –svømning.Når vi har hvalpe bor vores hunde i køkkenet eller gæsteværelset .Hvalpene er i hænder fra dag 1. og bliver derfor prægede med alt hvad kan værre nyttigt for en lille hvalp m.h.t lyde og almene ting i hverdagen .Det gør det nemmere at videresende sådan en lille *Guldklump* når vi så når de 8. uger. Vi har self. flere kvalitets krav til vores *Tøser*de skal igennem et såkaldt nåle øje, inden de bliver sat i Avlen.Men når og hvis de kan klare det, finder vi altid en lige så sund og spændende far til vores hvalpe. Vi holder altid en god contakt til vores *Hunde børn*efter de er rejst hjemmefra.Tilbyder træning –holder hvalpetræf når hvalpen er ca.8-9 måneder.Kan derfor altid se hvordan alt forløber og om combinationen med forældrene har værret en susces.
http://kennel-grejsdalen.dk/

GRAVHUNDE

Besøg vores hjemmeside, som har mange billeder af hvalpe.

www.vedskovens.dk

 

Kennel Correll´s LaWendel

Opdræt af ruhåret standard gravhunde, og de sælges både til jægere og som familiehunde. Vores opdræt er stueopdræt, så hvalpe er i menneskehænder 24 timer i døgnet. Vi er medlem af dansk kennelklub, og alle hvalpe bliver solgt med stamtavle. Hjemmesiden hedder Kennel Correll´s LaWendel
www.corrells-lawendel.dk
GRAND DANOIS Kennel Stabell....Dejligt stueopdræt af Grand Danois, I farverne
blue merle og sort, kig min hjemmeside på
WWW.kennelstabell.dk

kennel Compareo og vi opdratter Gule/Tigerstribet & Sort/Harlequin Grand Danois hunde med god samvittighed lægger stor vægt på temperament og bygning
http://www.kennel-compareo.dk/

 

Kennel Mølballe

En hjemmeside om Grand Danois
under navnet Kennel Mølballe.
http://www.123hjemmeside.dk/granddanois-biz

GROSSER SCHWEIZER

SENNENHUND

Kennel MonkeybananasVi bor i et almindeligt parcelhus og har vore hunde som familiehunde. De færdes over hele huset, i møbler og alle de der slemme steder:-) De er en del af familien og når der er hvalpe, står hvalpegården selvfølgelig lige midt i stuen. Familien består af min mand og jeg, vore 3 børn i alderen fra 10 til 21 år.
Helbredet er selvfølgelig meget vigtigt i forhold til vores opdræt og vi bruger kun sunde forældre dyr. Der ud over, ligger det os meget på sinde, at overholde DKK´s etiske regler omkring opdræt. Skulle I være i nabolaget, så er vi altid gode for en kop kaffe og en lille snak om vore dejlige hunde....at komme på hvalpeliste hos os, er betinget af gensidig god kemi:-) Vi beholder hvalpene til de minimum 10 uger, men allerhelst til 12 ugers alderen Kontakt os gerne ang. hvalpe, måske vi har parret hund eller ligger inde med hvalpe.
Med Venlig Hilsen Finn Emtkjær 7480 Vildbjerg

Denne side omhandler bl.a raceinfo, hvalpeinfo, billedgalleri og aktivitetskalender.* Kig ind og se disse dejlige bjerghunde*
http://www.grosserguiden.dk/
Greater swiss Mountain Dogs

Greater swiss Mountain Dogs

Siden om denne dejlige hund. Siden er et stort orgie af
billeder, raceinfo og stambøger.
Kig indenfor og få en oplevelse for livet.

http://www.emtkjaer.dk

BICHON HAVANAIS

Kennel Havanais Bears

Vi er en lille hobbykennel med fire skønne hunde af racen Bichon Havanais. Tre tæver og en han, der alle har været på udstilling. Vores hvalpe vokser op som en del af familien og er klar til at indtage verden når de efter 8 uger er gamle nok til at forlade reden. Havaneseren er en allergivenlig race på trods af deres store pels, de har et skønt sind og er meget kæle. Besøg vores hjemmeside for at læse mere og se billeder: www.havanais-bears.dk
HVID HYRDEHUND

Kennel Refleco De La Bang`s

præsentere Hvidhyrdehund !
Hvidhyrdehund er nok verdens mest sunde race, den har
alle de naturlige egenskaber, og så er den en fantastisk
brugshund-familiehund og udstillingshund.

http://www.refleco.dk


Seriøst og kærligt stueopdræt under DKK af Hvid Schweizisk Hyrdehund (også kaldet Hvid Schæfer). Vi har kun lejligheds hvalpe til salg, men vi skriver dig gerne op til en hvalp.
http://www.hvid-hyrdehund.dk/
Stueopdræt af Hovawart, se en masse dejlige billeder af vores hunde, læs en masse om det af havde hund, en hjemmeside der er et kik værd.
www.kennelkaarup.dk

HYRDEHUNDE BLANDET

Kennel Koziarnia


Belgisk Hyrdehund Tervueren, Collie, Sheltie, Labrador
http://koziarnia.webbyen.dk/

Vores målsætning med denne hjemmeside
er at gøre Hvid Hyrdehund mere kendt i Danmark.

http://www.kenneloxholm.dk/ 

 

JAPANESE / JAPANESER Eneste seriøse opdræt i Danmark af den utrolig venlige og charmerende Japanese, også kaldet Chin eller Japanese Chin.

http://www.roseheaven.dk/
JAPANSK SPIDS

Kennel Aya-san

Lille seriøst opdræt af racen Japansk spids,Racen er en fremavlet i Japan som en ren selvskabsrace. Vores har haft racen siden 1985 og opdrætter hvalpe efter importer i familiemiljø,vores mål er at lave sunde socialiceret hvalpe. Hvalpene har Dkk stambog

http://www.japanskspids.webmice.dk

kennel Stjernedrys

med racen Japansk Spids, En dejlig familie hund, på 30-38 cm. med en smuk hvid pels. Det er en fysisk og psykisk sund hund, der altid er glad, og klar til nye udfordringer. Hundene er intelligente, lærenemme og lette at opdrage. Den Japanske Spids er altid meget kærlig og hengiven overfor sin familie. Besøg min hjemmeside og send gerne en mail og få flere informationer om racen www.kennel-stjernedrys.dk Mail: lena@bresdahl.dk
Den japanske spids er en meget venlig, kærlig og rar hund, den perfekte familiehund. Udover den's fantastiske gode sind, er den utrolig lærenem og kan hurtigt finde ud af forskellige tricks. Samtidig er den meget velegnet til agility, da den elsker at bevæge sig og gerne ta'r nye udfordringer op. Den befinder sig dog også godt med lidt mindre motion. Hvalpe sælges lejlighedsvis, hvis interesse for nærmere info, besøg vores hjemmeside:

japansk spids www.hobbykennel-belli.dk
JACK RUSSELL TERRIER

Jack Russell Terrier

Seriøst opdræt af DKK stambogsførte Jack Russell Terrier, hvor sundhed, temperament og eksteriør går op i en højere enhed og hvor kvalitet vægtes højere end kvantitet.
Kennel JackStars
http://www.jackstars.dk/

M & M Jacks

Siden indholder historie om vores 2 jack russell terriers, Molly og Monty, derfor kennel navn "M & M Jacks". Den er nye, og ikke færdig endnu, men jeg har planner om at beskrive JRT, og hvad det er som gøre dem til den super lille hund som de er.

www.m-and-m-jacks.dk/

Kennel House Of Jacks er en lille kennel med fokus på Jack Russell Terrierens alsidighed i forhold til kvalitet, fysisk og mental sundhed samt brugsegenskaber. Vores formål med opdræt af Jack Russell Terrier er at fremavle FCI godkendte og racetypiske hunde. Vores hunde indgår som en del af vores familie og vi har ingen kennelbygning. Alle hvalpe bliver stambogført i DKK.

http://www.houseofjacks.dk/

Kennel Joyjacks


Kennel Joyjacks er en lille kennel startet I 2008. Vi har til formål at opdrætte racetypiske Jack Russell Terrier, der indeholder mental sundhed, racetypisk eksteriør, samt veludviklede fysiske brugsegenskaber. Vores hunde indgår som en del af vores familie, og da vi bor et stenkast fra skov og strand, har vores russeller super optimale betingelser for at få udviklet alle de fantastiske evner de har. Vores hvalpe bliver stambogført i DKK, chippet, vaccineret, ormekur. http://www.joyjacks.dk
KARELSK BJØRNEHUND

Vores Karelsk Bjørnehunde

Jeg har Karelsk Bjørnehund - 6 stk faktisk. De er - til trods for vores kennel navn - IKKE kennel hunde - de bor inde i huset samme med os, sover i vores seng og sofa. Siden www.huntingbeardog.dk handler om os, vores hunde og racen generalt.

KENNEL BJØRNEHUSET

Racens mest vindende opdræt nogensinde.
Opdræt af Karelske Bjørnehunde og siden 1971
www.kennel-bjoernehuset.dk
KUVASZ

Kennel Sorschies

Jag har en liten uppfödning av Kuvasz i Sverige. Kuvasz är en ungersk herdehund som används mest till sällskap och gårdshund. Den är mycket mån om sin familj men kan vara avvaktande mot främmande. Läs mer om kenneln och rasen på
www.sorschies.se
KOOIKER HONDJE

Kennel Vitovani´s

Lille stueopdræt af Kooikerhondje - den alsidige hollænder. En aktiv, intelligent og dejlig familiehund.
www.vitovani.dk
Stue opdræt af racen KOOIKER HONDJE, en dejlig livlig og lærenem race som ikke er for stor, nem at have med på camping ferie m.m. og i det daglige liv.
God til lydighed, agility og andre hundesport, meget lærenem, utrolig trofast.
Har opdrættet denne dejlige race siden 2000 og genemgået opdrætter kursus m.m. i DKK, giver vores hvalper den bedste start i livet, samt prøver at give de kommende nye hvalpekøber råd og vejledning i fremtiden med deres nye hund.Ring,mail og se mine dejlige hunde på vores hjemmeside.
www.baschko-kooiker.dk
LEONBERGER

Kennel Midrea's


Lille opdræt af Leonbergere.
En hjemmeside med mange billeder.
http://www.midrea.dk
LHASA APSO

Crystal eyes 

vi opdrætter Lhasa apso.
Hjemmesiden er med mange billeder,
indeholder en standardbeskrivelse, og er på
både Dansk og Engelsk

http://www.crystal-eyes.dk/ 

LABRADOR /GOLDEN RETRIVER

Kennel Loving Labradors

Opdræt af labradors til familie, udstilling og jagt. Læs meget mere på vores hjemmeside: http://www.loving-labradors.dk

Kennel Hagesteds
hjemmeside om Labrador Retriever - her finder du information om vore tre dejlige hunde - stamtavler, resultater, fotoalbum, links og meget andet godt.
www.hagesteds-lab.dk

KENNEL LABFUN

Stueopdræt af Labrador Retriever hvalpe af udstillingslinjen (den ’gamle’ type)
www.labfun.dk

Kennel Casa Canis

Casa Canis er en side omkring vores Golden Retrievere og hobby opdræt heraf. Opdrættet er "køkkenopdræt" og vi gør meget ud af at hvalpene får så god en start som mulig. Vi er beliggende i Horsens.

www.casa-canis.dk

Labrador Retrievere


En hjemmeside, omhandlende vores 2 dejlige Labrador Retrievere
http://www.lab-x-streams.dk/

Kennel Golden Schou's


Vi har 2 golden retriever Paw på 5 og Stella på 3 år og de er meget lyse.
http://www.kennel-golden-schou.webbyen.dk/

 


Kennel Brown Hunt Kvalitetsopdræt af Labrador siden 1995.....
http://www.brownhunt.dk/

Windwood Golden Retrievers

Opdrætter sunde hunde med mentaliteten i højsæde. 
læs mere på vores hjemmeside
http://www.windwood.dk

Kennel Horsedal

er opdræt af Labradorer efter engelske jagtlinier, de er lette et dressere. Vi bruger vores hunde på markprøver, jagt og opsamlinger. Kig forbi på vores hjemmeside.
www.horsedal.dk

Velkommen til Keldslykkegårds Hobbykennel. Vi forsøger i al ydmyghed at være med til at genskabe Danmarks bedste familiehund. - Det er målet! Vi arbejder udelukkende på at skabe en sund og stærk hund og går ikke så meget op i udseende. Vores hunde er som flest lidt for høje i forhold til DKK's standard, men det er en pris vi er villig til at betale. Det vigtigste for os er at hunden er stærk nok til at bære racen videre. - Derfor er alle vore hvalpe også leveret uden stamtavle. I flere tilfælde har vi brugt en Samojedhund i avlen. Og vores egen Sikita er temmelig meget Samojedhund. - Med den holdning kan man ikke være medlem af DKK.

Der kan være mange årsager til at en race uddør, men det kunne være at man i for stor grad har kastreret den stærke hanhund. Vi kan heller ikke sige os fri. Det er ofte meget lettere at styre en hanhund der er kastreret, men desværre er det netop den stærke han vi skal bruge i avlen. - Det kan være ligeså svært at undsige sig selv fra det faktum at vi går efter det smukke. Hvem vil ikke gerne ha' en 1. præmie på en udstilling? Men som mange har sagt før, så er det det indre der tæller. Vi skal ikke gøre os bedre end andre. Vi gør meget for at få taget det helt rigtige billede til vores hjemmeside, men i avlen er det vigtigt at tænke sig godt om.

Selvom vi arbejder uden for de kendte organisationer , kan du godt få en "stamtavle" - Vi fører nøje regnskab med avlen og forsøger konstant at få nyt blod ind i avlen. Vi bryder os ikke om indavl og er sikker på at nogle af de problemer som racen har skyldes indavl. Vi har derfor gjort et stort stykke arbejde med at finde muligt avlsmateriale og står i dag med stor viden omkring de fleste af de Dansk Spids der findes i Danmark i dag.

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for hjælp med at finde den rigtige hanhund til din tæve. Se mere på hjemmesiden www.Keldslykkegård.dk

Kennel Lucky Labrador`s

Labradorkennel SE på www.luckylab.dk

Chilistone

er en lille kennel med stueopdræt af Labrador Retriever. Vi forsøger at avle sunde familiehunde med de aller bedste jagtegenskaber. Tjek www.chilistone.dk for yderligere info.

Stueopdræt af Labrador til Familie, Jagt og Udstilling

www.kennel-posters.dk

kennel Laban

Vi har brune labrador og her til maj skal vi have vores første kuld hvalpe. vi har en hjemmeside der hedder www.kennellaban.dk. mvh.charlotte og carsten

www.kennellaban.dk

KENNEL JUNI'S LABRADOR

Labrador kennel med et til to kuld hvalpe om året. Avler farverne: sorte - brune - gule.
www.junis-labrador.dk

Kennel Samlingsminde

Vi har i ca 10 år haft en Kennel som har avlet på Labrador Formel 1
Det er 4 generation af tæver i lige linje som vi har, heraf er der 3 som er i live, den første tæve er desværre blevet aflivet pga alder, blev 14 år.
Vi har altid prøvet at finde nogle af de bedste hanhunde, både med hensyn til markprøve, jagtegenskaber og sundhed. Så derfor var den 1 hanhund fra Wales, den næste fra England og den sidste var fra Irland.
www.samlingsminde.dk
LÖWCHEN

Kennel Danish Small Lions

Small Lions er en lille kennel der har et seriøst stueopdræt af vores små løver. Vi er en kennel hvis intentioner er at fremme racen og avle gode hvalpe af høj kvalitet, der både er fysisk og psykisk sunde. Vi går meget op i socialisering af vores hvalpe og afleverer først vores hvalpe til dens nye familie når den er klar. Du kan derfor altid være sikker på at få en god hund. Löwchen er en hund der er god til allergikere og bruges af autistforbundet som terapihund. Det er en meget sjov, stabil og nem lille hund.
www.small-lions.dk/
MASTIFF

Kennel Zondor´s

En side om den vidunderlige race Eng. Mastiff , mange dejlige billeder af min to mastiffer.
http://www.zondors.dk/
MOPS

Kennel Danita

MOPS. Seriøst stueopdræt efter præmierede, racetypiske, sunde mops. Vi er imod linieavl og alle former for staldopdræt. Vi går meget ind for prægning af vore hvalpe fra de er helt små, så de bliver vant til hjemmets lyde, blive taget op og kælet/snakket med. Alle vore hunde er en del af familien. Vi har lejlighedsvis hvalpe.
http://www.kennel-danita.dk/

KENNEL-MINI

Vi har et dejligt lille seriøst stueopdræt på Mors. Vi opdrætter Mops og Shih-Tzu, skulle disse små oplysninger gøre dig mere interesseret, så kig ind på vores hjemmeside, se vores hunde og læs hvordan de bor og lever, der er også en masse oplysninger vedrørende ulovligt import af hunde/hvalpe fra Østlandene. Vores døre står altid åbne for besøgende, som har lyst til at stifte bekendskab med vores hunde. Vel Mødt På Mors. Mia Nielsen v. Kennel - Mini
www.123hjemmeside.dk/kennelmini

Et hyggeligt stueopdræt af mopser i DKK-regi. Vi avler mopser i både fawn og sort. Vi er altid interesserede i at vise vores søde hunde frem, så man er sikker på at mopsen er den rigtige hund for en. Alle hvalpe bliver solgt med DKK-stamtavle, købskontrak m.m. og alle vores hunde bliver dyrelægetjekket med jævne mellemrum. Vi har jævnligt hvalpe. www.kennel-dejami.dk

Kennel-Perrospequeno

DKK kennel mærke Kennel-Perrospequeno.dk. Lille hygge opdræt af fawn/sort mops. Dejlige bøller.
http://kennel-perrospequeno.dk/
NEWFOUNDLAND

Kennel Solvang

Lille opdræt af Nuffer. Vi har et kuld hvalp om året, hvis at gå efter planen. Vores Kennel består af 2 tæver og en han. Vi forventer hvalpe i efteråret.
www.kennel-solvang.dk/
PEKINGESER
PARSON RUSSEL TERRIER

KENNEL RØGILD´S

Vi opdrætter Parson Russel Terrier. Vores hjemmeside fortæller lidt om vores hunde, hvornår vi skal have hvalpe og hundredevis af billeder af vores hvalpe. Vi lægger vægt på et stueopdræt, hvor der er plads og tid til at tage sig af hundene og samtidig præge hvalpene bedst muligt.
www.røgild.dk ellerhttp://hjem.get2net.dk/stutteri-roegild/

Kennel Raveneli

Kennel Raveneli er en lille kennel som opdrætter Parson Russell Terrier. Der lægges her stor vægt på temperament og sundhed. Læs mere på hjemmesiden www.raveneli.dk om kennelen og ikke mindst om de dejlige hunde!
PETIT BASSET GRIFFON

Kennel Väntans

Kennel Väntans föder upp Petit Basset Griffon Vendeen och Korthårig Vorsteh (GSP) för Jakt och utställning . Välkommen till Väntans
http://hem.passagen.se/vantans/index.htm
POMERANIAN
Stue-opdræt af Pomeranian
v/ Susan Mujak.
www.123hjemmeside.dk/mujak
POLSKI OWCZAREK
PUDDEL

Kennel Majkaj


Vi opdrætter stor pudel og dværg pudel i farver sort og abrikos Hvalpene er en del af vores famillie og er vant til børn i alle aldre Med hvapene følger der stambog sundhedsbog, vac. hvalpe startpakke
http://www.majkaj.dk/
PAPILLON

Kennel Baby Gold Star

Seriøst stueopdræt af papillon med 1-2 kuld hvalpe om året, vi lægger vægt på at vores hvalpe er velprægede og er meget omhyggelige med at vælge nye hjem til dem. Vores hvalpe sælges med DKK-stambog og sundhedsattest. De bliver chipmærkede og vaccinerede. Selv er vi meget aktive med vores hunde. Vi udstiller og træner lydighed og agility på konkurrenceplan samt underviser i både lydighed og agility.
www.babygoldstar.dk
ROTTWEILER


Vi er en lille Rottweilerkennel på Midtfyn som opdrætter familie og brugshunde. Se vores hunde på vores hjemmeside.
http://www.ladovs.dk/

KENNEL DORNENHOF
OPDRÆT AF ROTTWEILEREN
SOM FAMILIE- OG BRUGSHUND.

http://www.bornkessel.dk/ 

RUHÅREDE FOXTERRIER

Kennel Danfox

Lille seriøs opdræt af ruhårede foxterrier og sealyham terrier. Vi bestræber os på at avle dejlige familiehunde med temperamentet og udseendet i orden. 25 års erfaring med opdræt.
http://www.danfox.dk/

Kennel Anpohass

Opdræt af Rottweiler Lille kennel på Sjælland.
Se vores hjemmeside:
www.123hjemmeside.dk/Anpohass
SANKT BERNHARD
Vi avler Sankt Bernhardshunde til hygge og avl.
http://hjem.get2net.dk/wiufgaards/wiufgaards/

ACKEBERS KENNEL

En liten kennel från Sverige, som föder upp både kort-långhåriga Sankt Bernhardshundar.Har just nu tre korthåriga hanar 3 mån efter AD* HD* fria föräldrar. http://medlem.spray.se/ackebers
SHELTIE Kennel-Harmo9 Vi ER en mindre Kennel, som opdrætter en sund og social familie hund. Vores hunde ER I huset, som en del af familien.
Vi har haft racen siden 1993. Har du/I lyst til at vide mere, så tjek vores hjemmeside eller ring. Mikael & Litta Harmon Pedersen. 75770504.

www.123hjemmeside.dk/vores_dyr1

Kennel dressed in colors

Seriøst og kærligt stueopdræt af sheltie. Vi har ikke flere hunde end vi kan have i huset som forkælede familiehunde (ikke løbegårde og hundebokse).

Vores hvalpe vokser op i hjemmet og modtager dermed optimal prægning på mennesker. Forældrene er øjenlyste (avlsgodkendte) og hvalpene bliver solgt med DRU-stambog, vaccination, chip og sundhedsattest. Vi avler smukke sheltier med det bedste temperament. Se og læs mere om os på: www.shetland-sheepdog.dk
SHAR PEI

Kennel Meatmouth

Kennel Meatmouth er opdrættere af den Kinesiske hunde race SHAR PEI, vores kennel er bygget på kærlighed til racen. Men et stort ønske om at bidrage til fremtidens sunde linjer. Vores hunde er Import hunde fra hele verden. Dette gøres for at få så raske og sunde linjer i vores kennels avls arbejde, vores hunde er udstillet i store dele af Europa og det er vores liv, her er ingen bur hunde. Avler efter kvalitet og ikke kvantitet, alle vores hunde lever sammen med os 24-7 Vi har champion titler i mange lande samt Cruft klasse vinder i 2011
Se og læs mere på vores hjemmeside www.meatmouth.dk
SCHÆFERHUNDE

Kennel Chijas Schæferhundeopdræt


De bedste Danske/Tyske schæferhunde linier, yder garanti efter købeloven, avler kun på HD frie og avlskåret forældredyr.’ Vi har hvalpe 2 gange om året, hvalpene bliver præget inde, bestil en hvalp og følg den til den bliver 8 uger.
http://www.chijas.dk/

Kennel Hvolbæk

Kennel Hvolbæk Schæferhundeopdræt. Avler kun på Kåret og HD frie Forældredyr. Avler på top hunde fra Danske og Tyske Linier. Giver garanti efter købe loven. Følg vores hunde og hvalpe på vores hjemmeside.
http://www.kennelhvolbaek.dk/

Hos Team Aixa bestræber vi os på at lave mentalt stærke og sunde hunde. og gør alt for at præge og socialiserer hvalpene, som hos os vokser op under familiemæssige forhold, så de bliver godt rustet til deres kommende fremtid som enten konkurrence, tjeneste, brugs og udstillingshunde men samtidig også som en velfungerende familiehund. www.teamaixa.dk

Kennel Schæfer Power

vi er en lille seriøs Schæfer Kennel der lejlighedvis har hvalpe til salg vores opdræt er baseret på gode sunde og mental stærke hunde med et godt temperament og gode brugsegenskaber derudover sætter vi pris på at vores hunde også er velegnet til at begå sig familie mæssigt se mere om os på vores hjemme side


www.schæferpower.dk

Kennel Lærkbo´s

Kennel Lærkbo´s er seriøst opdræt af schæferhunde på blodlinier af rent brugshundeblod, og i vores avlsmateriale bestræber vi os til stadighed på kun at bruge de bedste, sundeste og i særdeleshed de mest mentalt stærke individer af racen, som bl.a. Politiet og sportshundeførere nyder godt af. Se mere på vores hjemmeside: www.laerkbo.dk

Opdræt af Schæfere.
www.kennelhemax.dk

Kennel Degn

Opdræt af karakter og nervefaste Schæferhunde
i snart 20 år. Hovedvægten er lagt på brugshundeegenskaber,
men egner sig også til familiehund.
http://www.kennel-degn.dk/
SCHIPPERKE

kennel hyttings

Seriøst stueopdræt af Schipperke. Jeg har lejlighedsvis hvalpe til salg.
www.kennelhyttings.dk/
SCHÆFER HVIDE

Lille opdræt af hvide schæferhunde i det Nordjyske.
Se billeder og læs om vores dejlige hunde.
http://www.kennel-egeborg.dk/

Kennel Ricla

Nyopstartet seriøst opdræt af schæferhunde
http://www.ricla.webbyen.dk/ og http://www.glosemosenszeus.webbyen.dk/

Seriøst og kærligt stueopdræt under DKK af Hvid Schweizisk Hyrdehund (også kaldet Hvid Schæfer). Vi har kun lejligheds hvalpe til salg, men vi skriver dig gerne op til en hvalp.
http://www.hvid-schaefer.dk/

Kennel Tinka

Kvalitets opdræt af hvide schæferhunde. 
http://www.hvidschaeferhund.dk/

Vi er en seriøs lille kennel "stueopdræt" med den smukke hvide schæfer, vi har både ægte langhårs og korthårs, vi lægger vægt på høj kvalitet for denne race og har derfor rejst europa rundt for at hente de bedste hunde hjem for at få nye sunde og raske blodlinjer til Danmark. vi har et par gange om året hvalpe til salg, i er velkommen til at blive skrevet op på vores venteliste eller kontakte os for mere information.
http://www.the-white-diamond.dk

Seriøst og engageret stueopdræt af den smukke Hvide Schæfer. Vi sætter hunden i højsædet og dens ve og vel er altafgørende for os. Som ejer og opdrætter af denne fantastiske race ønsker vi, at være medvirkende til dens udbredelse i Danmark og udlandet. Du kan altid ringe eller maile for en hundesnak.
www.brightwhite.dk

Blacktown er et lille stueopdræt, for langstockhåret hvide schæferhunde, beliggende i landlige omgivelser, tæt på skov og strand.
http://www.hvid-schaeferhund.dk/side1.html

Skovgårdens Hvide Schæfere

Vi opdrætter Amerikansk Canadiske
hvide schæferhunde som er en sund og
robust race-ren hvid schæferhund.
http://www.hvidschaefer.dk/

Kennel Malaica

Jeg er seriøs opdrætter, og hundene er stamtavlehunde. Vores hunde er højtpremieret i ind og udland. Vores hjemmeside er :
www.malaica.dk

Kvalitetsopdræt af korthåret og langhåret Hvide Schæferhunde. Kærligt stueopdræt med max. 1-2 kuld hvalpe om året da vi sætter sunde og velpræget hvalpe i højsædet. Avlshundene er hentet i Tyskland og Holland og er af bedste kvalitet og blodlinier. Alle avlshundene er HD-frie (A-hofter) vurderet og godkendt i Tyskland’s største klub klub for hvide schæferhunde 1. WS e.V. Einheit med væsentest: ”Fortrinlig” samt eksteriør: Champion-titler. Vi besvarer gerne spørgsmål omkring vores vidunderlige race og skriver dig gerne op på vores Ønskeliste til en lille hvid ”isbjørn”.
www.hvid-schaefer.dk/

WHITETOWN

Stueopdræt af Hvid Schæfer efter højt præmieret forældre. Tæven Attila har vi selv og hannen Alf Vom Attilafelsen vi valgte er bosiddende i Tyskland, så vi kørte til Tyskland for at få hende parret. Kuld A blev født den 19. oktober 2007 9 dejlige hvalpe, og alle var levedygtige, sunde og raske. Alle hvalpene var reserveret inden der var gået 8 uger efter fødslen.
www.whitetown.dk/
SHETLAND SHEEPDOG
Avl og opdræt af racen Shetland Sheepdog med kælenavnet Sheltie. Infomation om racen, standard/farver, udstilling og træning
http://www.shetland-sheepdog.dk/
STAFFORDSHIRE TERRIE
TYSK JAGTTERRIER

Kennel klitgaard tilbyder


Opdræt og salg af tysk jagtterrier. - Gravtræning for alle gravgående hunde i egen træningsgrav af autoriserede gravtrænere. - Foredrag. - Kurser: Næste gang om: "Anlægning af kunstgrave og gravtræning af egen hund".- Hundepension. - Rådgivning. - Færdigtrænede terriere. - Stærke avlshanner. - Hundehuse til både store og små hunde. - Foder. - Halsbånd som hunden selv kan rykke af, hvis den skulle sidde fast. - Transportkasser i alle størrelser. - Videreformidling af terriere. - Jagt rejser: Bl.a. til Polen efter ræve. - Ophold kombineret med træning. - Åbent ”Forum” på hjemmesiden m.v.
SE MERE PÅ: www.den-tyske-jagtterrier.dk
WEST HIGHLAND
WHITE TERRIER

Kennel Mejdhal

Denne side er bestemt et besøg værd hvis
man er til West Highland White Terrier
http://home19.inet.tele.dk/westi/

WORKING TERRIER

Kennel Duvå


For Kennel Duvå er sundhed, temperament og brugsegenskaber det altafgørende og det absolut vigtigste kriterie for vores hunde.
Et godt temperament er i særdeleshed arveligt og derfor er et seriøst avlsarbejde med omtanke, vores vigtigste opgave.
http://www.workingterrier.dk
WELSH CORGI PEMBROKE
Kennel Modvig Vi har en lille kennel med
Welsh Corgi Pembroke beliggende
i midtjylland.Vi gør fortrinsvis i
udstilling af hundene. http://www.kennelmodvig.dk/ 

WHIPPET

Kennel Lhaghana

Mangeårigt seriøst og kompetent opdræt at mynderacerne Borzoi og Whippet.
www.lhaghana.dk/
YORKSHIRE TERRIER Det er en side hvor du kan møde de små charmerende yorkshire terrier i kennelen, Du kan se billeder af dem fra deres hverdag, deres udstillinger og du kan læse deres resultater og om hvalpe Der er også lidt oplysninger om selve racen og hvorfra yorkshire terrieren stammer. Velkommen indenfor i yorkieland.

http://www.kennel-yorkielands.dk/

Hobbyopdræt af yorkshire terrier. Vi har lejlighedsvis små søde hvalpe. Ægte - med stambog fra DKK. Du er velkommen - kig forbi - følg med i hvad der sker i kennelen.
www.kennel-radoor.dk

Kennel herstedsyorkshire

Jeg opdrætter yorkshireterrier og Chinese Crested herudover sælger jeg tilbehør til hunde.
www.123hjemmeside.dk/Herstedsyorkshire

Kennel Yorkiejoy

Vi opdrætter Yorkshire Terrier og Chihuahua.Vores hunde er en del af familien, og vi lægger vægt på sundhed, godt temperament og vores opdræt skal være racetypisk.
Du kan se meget mere på www.yorkiejoy.dk

Kennel Byyorks

Byyorks er en lille kennel med Yorkshireterrier. Vi sætter stor fokus på, hvordan vi behandler, opdrager, passer og opdrætter vores kæledyr, både fysisk, psykisk og socialt. Med det mener vi, at vi tager ansvar for resultaterne af det vi gør, for at sikre vores hunde og racens muligheder i fremtiden, da netop kun det bedste er godt nok for vores hunde. www.byyorks.com
www.da.byyorks.com
ØSTRIGSKE PINSCHER

Kennel Lillekjær

Den Østrigske Pinscher er en vagt-, gård- og familiehund. Du kan læse om racen på min hjemmeside, og du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information. Der bliver i Danmark født 1-2 kuld om året - og hvis du er interesseret i en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig for at blive skrevet på vores hvalpeliste. Nina Lillemo Jensen
www.123hjemmeside.dk/kennel_lillekjaer
LIDT AF HVERT

Kennel Greenlands

En side hvor vi vil fortælle om vores skønne hunde samt hvornår vi har hvalpe til salg
af MOPS, COTON,GRAVHUND.PUDDEL.

http://www.greenlands.dk