Pressemeddelelse udsendt af Scanchemi Plastindustri ApS den 21.marts 2006

Ægte Krøyerkugler til hundesenge Hunde foretrækker senge med ægte Krøyerkugler


Det er vældigt populært at sy hundesenge selv. Som fyld har nogle forsøgt sig med isoleringskugler som er tilsat kemikalier. Det har skabt usikkerhed hos en del hundeejere og spørgsmål om sundhedsrisici og kvaliteten. Isoleringskugler er kun fremstillet til byggeindustrien, ikke andet, og som sådan ikke til at have nærkontakt med dyr og mennesker.

Hvis man derfor vil undgå hunden udsættes for unødige og skadelige påvirkninger så bør man ikke bruge isoleringskugler eller andre fyldmaterialer som er beregnet til andre formål, men i stedet vælge et fyldmateriale specielt til sækkestole og hundesenge og i den rigtige kvalitet.
Ægte Krøyerkugler er uden tilsætningsstoffer og desuden fremstillet til at modstå slid og bevare styrken i lang tid. Derfor er de den optimale løsning for et sundt og naturligt sengeleje til hunden. Ud over disse egenskaber isolerer de fantastisk mod et koldt gulv og så kan de om nødvendigt vaskes med vaskemaskinens kogeprogram.

Kuglestørrelsen på de ægte Krøyerkugler giver mulighed for individuelt design af hundesengen og fx kan der vælges stof der matcher til hunden og boligens øvrige stil. Ved at sy hundesengen selv spares mange penge. Prisen er ca. det halve af hvad det koster at købe en færdig.
Ægte Krøyerkugler kan du læse mere om på http://www.scanchemi.dk/go/krøyer/ eller ved at kontakte virksomheden på telefon 56 57 72 35

Billedtekst - citat fra en af vores kunder: Barkentin’s Andy plejede at ligge i vores seng, men da han fik sin egen ”Krøyerseng” stoppede det - han elsker den seng! Christine R.

Yderligere information fås hos:
Scanchemi Plastindustri ApS, 4671 Strøby
tlf. 56 57 72 35, email info@scanchemi.dk
Artiklen og billedmateriale finde på adressen: http://www.scanchemi.dk/presse/hundesenge

Scanchemi Plastindustri ApS
Torben A.L. Henssel
Tlf. 56 57 72 35
Fax 56 57 71 41
Email torben@scanchemi.dk