Lyd cd til hunde

Med en lyd cd kan du helt fra hvalpe stadiet vænne hunden til de mange lyde, som kommer til at påvirke den gennem livet. Det vil give hunden et fundament til at modstå pludselig opstående høje lyde, så som fyrværkeri brag og torden. Faktisk kan man også med held bruge sådanne en cd på ældre hunde. Per kaarup fra kennelkaarup står bag pruduktionen af en sådan lydcd, faktisk er han gået et skridt videre, og har lavet en dvd som som følger med. Hunden reagerer ikke kun på høje lyde, men også på foreksempel kraftige lysglimt som er en del af fyrværkeri, og tordenvejr. Så det er her at dvd'en kommer ind i billedet.

Herunder kan du læse meget mere om cd'en, med produkcentens egene ord :

Adfærdsterapipakke til hunde, så de kan af med deres forbi for bla. fyrværkeri, der er i denne pakke en CD som indeholder fyrværkeri skud regn og torden, så ligger der en DVD i, som indeholder film med lyd af fyrværkeri og torden, da hundene oftes bliver bange ved de meget store lysglimt efter fulgt af et brag, og da man her i Danmark kun må fyre nytårs krudt af i en begrænset periode, så er denne DVD et rigtig godt valg.

Man skal huske på, at hunde bliver påvirket at dens tre sanser, høre sansen, lugte sansen og syns sansen, med dvden og cden der arbejder vi med syns sansen og høre sansen, lugte sansen kan jeg ikke hjælpe med.

Hele adfærdsterapipakken indeholder en cd hvor der er torden og lyn – skud – fyrværkeri, komplet vejledning medfølger, så får man en dvd, som indeholder det samme, alså fyrværkeri og torden/lyn, det anbefales at der er en adfærds behandler ind over, da man kan gøre stor skade, vis man går forkert frem.
Den træning, vi anbefaler til hvalpe/unghunde, er en slags vaccination mod de fleste lyde, hunden kommer til at møde gennem sin opvækst, Træningen går ud på, at lade hunden/hvalpen få sine første, gode erfaringer med støjen under rolige og kontrollerede forhold. Hertil kan man med fordel anvendes kaarups lyd-CD med 48 forskellige lyd spor på. Denne CD kan ligeledes anvendes til lydtræning af hunde, der allerede er blevet bange for lyde, dette forsætter at det er fyrværkeri vi snakker om. De 3 sidste spor er behandlings spor, og det er fyrværkeri, der er en lav lyd en høj og en normal, Kan bruges til alle hunde typer, unge som gamle En vejledning i brugen af lyd CDen medfølger.

Lyde der er på denne CD
1.Torden 2.Barn græder 3.Ko 4.Græslåmaskine 5.Vaskemaskine 6.Nytårs aften 7.Regnvejr 8.Trafik 9.Lastbil 10.Bil horn 11.Støvsuger 12.WC 13.Vækkeur 14.Skud 15.Tog 16.Hunde gøen 17.Banker på dør 18.Stranden 19.Mange mennesker 20.Båd horn 21.Kat 22.Flyver 23.Hest 24.Motorcykel 25.Knust glas 26.Hårtørrer 27.Udrykning 28.Børn leger 29.Telefon 30.Vand løber 31.Knallert 32.Ænder 33.Boremaskine 34.Motorsav 35.Nytårs aften,36 Hammer,37 Dørklokke,38 symaskine, 39.kirkeklokke. 40.grise. 41 høns 42. Bier/bisværm 43 dør lukker 44. får 45. græshopper 46.fyrværkeri lav 47. fyrværkeri mellem 48. fyrværkeri høj,
eller normalt Behandlings lyd cd til hunde der er bange for fyrværkeri, torden og skud, denne cd tager højde for disse lyd, og der er lave lyd spor der er optaget særligt lav, samt en beskrivelse inden i cd, hvordan man arbejder med denne cd. For at være helt sikker på at man gør det rigtig, så er der en nummer liste bag på coveret, så man kan læse hvilken rækkefølge man skal afspille nummerne i.

Sådan arbejder du med din hund (behandlings cd)
De 10 min. fyrværkeri lydene varer, skal hunden samtidig beskæftiges med noget den holder af f.eks. lege, søge efter mad eller lave sjove samarbejdsøvelser. Hunden vil være mindre tilbøjelig til at være opmærksom på lydene, når man afleder dens opmærksomhed , og samtidig vil hunden få nogle positive erfaringer fra oplevelsen med fyrværkeristøjen. Disse erfaringer virker som referencer for hunden .Hunden vil genkalde sig den følelse, den forbandt med lyden.
Det er vigtig at behandlingen strækker sig over et stykke tid, derefter skal man tage en ghettoblaster med ude for, for at lave behandlingen der, så man gradvis flytter væk fra de trykke rammer, som hjemmet er.
For at opnå et godt resultat, er det endvidere nødvendigt, at træne med rigtigt fyrværkeri senere i træningsforløbet. Først i dagslys med fyrværkeriet på lang afstand og med vinden i ryggen, derefter gradvist tættere på, med forskellig vindretning og i mørke.

Når skaden er sket
I denne sammenhæng har vores egen adfærd også betydning for udfaldet af træningen. Hundeejeren skal derfor også lære at håndtere og aflede hundes opmærksomhed under fyrværkerie lydende. Denne form for indlæring er tidskrævende, og man skal påregne ca. 3 måneders struktureret træningstid for at opnå et godt resultat. Du bør tage kontakt med en dyrlæge, der har erfaring med adfærdsbehandling af hunde. Her kan du få god vejledning, og hunden kan evt. samtidig få understøttende medicinsk behandling. Denne information er hentet hos behandler (Nettet), og udbyderen af denne cd kan på ingen måde drages til ansvar såfremt man ikke opnår det ønsket resultat

Dette følger med når du køber en behandlings lyd CD til hunden
 • Introduktion
 • Hvad er angst?
 • Hvad er en lydfobi?
 • Hvornår er angst et problem?
 • Hvad er en fobi?
 • Hvilke lyde medfører oftest en fobi hos hunde?
 • Betydningen af miljøet
 • Anvendelse af CD`en
 • Lyde der er på denne CD
 • Søg professionel hjælp
 • Forfatteroplysninger
 • Kontakt oplysninger
Hvordan får jeg fat i denne cd
Hvis du er intreseret i at købe denne cd kan du kontakte :
Per Kaarup
Tlf. +45 55 77 64 10
Mobil. +45 29 99 66 70