Hvalpe annoncer


Læs evt. her.

Inden du køber en hvalp

Et godt råd til dig der sælger hvalpe/hunde, tag ikke i mod check's, sælg kun mod kontant betaling.
Et godt råd til dig der køber hund, sørg for at der bliver lavet en købskontrakt, og læs den godt igennem før du skriver under.


Dato Sælges Kontakt

26. januar 2020

Gadehunde

Zindy og Pondus. Er to hunde der skal bo sammen resten af livet, derfor skal du være klar til, at kunne rumme to dejlige gadehunde.
De blev fundet på gaden som hvalpe og bragt til et internat på Kreta. Her har de levet til de var ca. 3 år, og derefter er de kommet til DK. De går begge flot i snor, og elsker at møde andre hunde. De er også begge nogle hygge-hunde som elsker at ligge i sofaen eller i sengen og blive nusset. De er forsigtige overfor gæster de ikke kender, men de er nysgerrige og ser dem gerne an. De har udviklet sig meget i tiden hos os, og er nu meget trygge i hjemmet. Trygheden har gjort dem til nogle rigtig glade og fjantede hunde, der altid tager glædeligt imod os når vi kommer hjem, og leger meget med både hinanden og os.
Info: Zindy 23 kg, ca 50 cm høj, 4 år.
Pondus 28 kg, ca 60 cm høj, 4 år.
Kontakt os endelig hvis du vil møde hundende.
E-mail: Tinehansen.th@gmail.com
tlf. 20684240
24 novrmber 2019

Golden retriever

tlf. 40915435
7. april 2019

Old english bulldog hvalpe

Clemax
bulldogs
12000 kr
vi har været så heldige at få 9 skønne bulderbasser, 3 piger og 6 drenge. De er klar til at flytte hjemmefra d.9.maj og der vil de være dyrlægetjekket, behandlet med ormekur, vaccineret og chippet. De vil blive registreret i ekc og få stamtavle med derfra. De er lige nu 3 uger gamle og det er nu de begynder at blive rigtigt sjove og som bulldogs nu er stopper det ikke, de er vældigt underholdende og vil helst gerne være med i alt. Vi har selv både mor og far og hvalpene har siden de blev født, haft deres hvalpekasse i vores stue, hvor vi har/er sammen med dem 24 timer i døgnet. De er vant til alm. Støj og familie med børn og andre hunde.
23669309 Clemaxbulldogs@outlook.dk